Vés al contingut

Resum del ple del 3 de desembre, 2a part: el mercat municipal

8 Desembre 2018

Nostra formació va presentar una moció amb l’objectiu de revifar el mercat municipal obrint un concurs per la concessió d’apertura de noves parades i per regularitzar les parades que encara hi són.

La nostra moció duia un seguit de propostes que l’equip de govern va tombar presentant una esmena a la totalitat que, no només la desvirtuava, sinó que no aportava cap proposta d’actuació concreta, raó per la qual vam haver de retirar la moció.

La manca d’interès d’aquest equip de govern en el mercat municipal s’afegeix a la de l’anterior: la seva inacció ha deixat el mercat municipal en coma, però el senyor alcalde ens retreu no haver fet propostes de millora del mercat en tres anys, alhora que reconeix que l’únic pla que tenien era “anar a buscar un operador privat per veure si volia fer una millora integral del mercat” (sic).

El mercat municipal NO és una prioritat segons el senyor alcalde, que diu que el municipi no es pot permetre fer una inversió amb diners públics perquè “… nosaltres establim prioritats i ara mateix és més prioritari arreglar carrers, manteniment d’escoles, enllumenat públic, millores de via pública … (sic)”.

És a dir, que ara mateix més important que el mercat és qualsevol despesa ordinària, la qual cosa vol dir, que ni aquest equip de govern ni cap equip ‘sociovergent’ donarà MAI cap importància al mercat municipal, tot i que el senyor alcalde, amb un cert grau d’hipocresia “convergent”, afirma que li agradaria tenir un mercat que fes més goig.

En resum:

Pla B per si fos el cas que no trobessin una solució amb capital privat? No.

Projecte de ciutat? Tampoc.

Posar un llapis gegant i prioritari a la porta de cada escola? 20.000 €

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: