Vés al contingut

Resum del ple municipal del 29 d’octubre

16 Novembre 2018

En aquest ple destaquem dos punts:
El primer, la modificació de crèdit dirigida fonamentalment a finançar les obres del Pla Operatiu de Renovació de la Destinació Turística, el termini del qual s’allarga un any més fins al 2020.

La modificació consisteix a reduir de 2 milions d’euros, que havia destinats a l’acabament de les obres dels camins de ronda, a 800.000 € i destinar aquests diners a la construcció de les pistes de pàdel i tenis, amb una ampliació que arriba fins al milió i mig d’euros.

Destaquem el baix grau d’execució d’aquest Pla Operatiu de Renovació de la Destinació Turística donat que en 2017 només s’han fet servir 200.000 € de l’1,2 milions pressupostats i en 2018 ni tan sols s’hi arriba al 30%, amb la qual cosa preveiem que les obres no podran finalitzar el 2020 com està planificat.

Això s’ha de sumar al baix grau d’execució, al qual ja ens té acostumats aquest equip de govern, dels pressupostos de l’any 2017, en què hi ha partides de les quals no s’ha invertit ni un euro. Per exemple, en els camins de ronda havien pressupostats 600.000€ i només es van gastar 9.000€ i ara veiem que, a més, redueixen encara més els diners dels camins de ronda.

Mentre altres alcaldes de la democràcia passaran a la història per haver deixat un legat al poble, el senyor Dulsat passarà a la història com l’alcalde que NO va fer ni les pistes de pàdel ni les de tenis.

El segon punt va ser la moció que vam presentar per instar a la Generalitat de Catalunya a modificar l’actual pla director del Sistema Urbanístic Costaner per tal de protegir aquest sistema i evitar noves construccions en indrets que creiem haurien d’estar protegits. L’equip de govern va votar en contra, en aparent contradicció amb el seu vot favorable a la declaració de la Costa Brava com a reserva de la biosfera.

És aparent contradicció perquè en aquest equip de govern tot és aparença i focs d’artifici darrere dels quals no n’hi cap projecte de ciutat. Així, la declaració de la Costa Brava com a reserva de la Biosfera és només un títol atractiu de cara a la galeria.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: