Vés al contingut

Resum del ple municipal del 24 de setembre

29 Setembre 2018

El punt més important del passat ple del 24 de setembre va ser el balanç pressupostari del 2017.
Quant als ingressos, l’equip de govern no ha dut a terme solucions per facilitar el pagament de l’IBI i de l’impost de circulació, a causa de la qual cosa s’ha recaptat un 20% menys.
Quant a les inversions tampoc no s’ha fet servir la partida pressupostària en promoció econòmica, comerç i foment de l’ocupació, àrees de vital importància.
Quant a les obres, ni camins de ronda, ni plaça Pere Torrent, ni carrers ni res: un equip de govern sense projecte de ciutat que només dona titulars de premsa i no finalitza cap dels projectes.


El punto más importante del pasado pleno del 24 de septiembre fue el balance presupuestario del 2017.
En cuanto a los ingresos, el equipo de gobierno no ha llevado a cabo soluciones para facilitar el pago del IBI y del impuesto de circulación, a causa de lo cual se ha recaudado un 20% menos.
En cuanto a las inversiones tampoco se ha utilizado la partida presupuestaria en promoción económica, comercio y fomento del empleo, áreas de vital importancia.
En cuanto a las obras, ni caminos de ronda, ni plaza Pere Torrent, ni calles ni nada: un equipo de gobierno sin proyecto de ciudad que sólo da titulares de prensa y no finaliza ninguno de los proyectos.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: