Vés al contingut

Ple municipal del 30 de Juliol de 2018

28 Agost 2018

Encara que amb un cert retard, degut a les vacances, volem donar el nostre punt de vista sobre el ple municipal celebrat el passat dia 30 de Juliol.


La iniciativa, impulsada per la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme de la Costa Brava, per a que la Costa Brava sigui declarada reserva de la biosfera per la UNESCO, va ser aprovada al ple del 30 de juliol per unanimitat. Segons l’alcalde, Jaume Dulsat, és un reconeixement internacional als territoris amb valors naturals de gran rellevància que es comprometen a treballar de manera sostenible.
Aquesta és una nova demostració de la hipocresia d’un equip de govern que portarà al consistori a comparèixer per defensar la necessitat de l’autopista en el procés judicial contra el recurs contenciós administratiu presentat per les entitats contràries al projecte de la C-32:

– http://www.novaradiolloret.org/l’ajuntament…

La destrossa del territori que comportarà la prolongació de l’autopista C-32 fins a Lloret (i que no s’aturarà aquí, sinó que trinxaran tota la Costa Brava, passant per Tossa de Mar, en la següent fase) és incompatible amb la definició de Reservas de la Biosfera que fa la UNESCO:

– http://www.unesco.org/new/es/natural-…

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: