Vés al contingut

Manifestació dels treballadors i treballadores dels hotels Marina Sand i Sun Village

22 Març 2017

La coalició de ICV-EUiA dóna suport a les justes reivindicacions dels treballadors d’aquests hotels que, a dia d’avui, encara no han cobrat el seu treball.
Animem els treballadors a sumar-se solidàriament a aquesta manifestació en suport d’aquests treballadors, ja que avui més que mai, és necessària l’acció de tots per frenar l’ofensiva econòmica i política que està destruint les nostres expectatives de futur i la dels nostres fills i néts.

Visca la lluita de la classe obrera !!

La coalición de ICV-EUiA apoya las justas reivindicaciones de los trabajadores de estos hoteles que, a día de hoy, aún no han cobrado su trabajo.
Animamos a los trabajadores a sumarse solidariamente a esta manifestación en apoyo de estos trabajadores, ya que hoy más que nunca, es necesaria la acción de todos para frenar la ofensiva económica y política que está destruyendo nuestras expectativas de futuro y la de nuestros hijos y nietos.

¡¡Viva la lucha de la clase obrera!!

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: