Vés al contingut

Una altra vegada hem de parlar de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, i van…

12 Mai 2016

logosCOMUNICAT DE PREMSA:

ASSUMPTE: LA CORPORACIÓ DE SALUT DEL MARESME I LA SELVA PAGA MÉS DE 80.000 EUROS PER LES CADIRES ABATIBLES DE COPAGAMENT.

Els grups municipals d’ICV-EUiA i En Lloret Sí, Se Puede de Lloret de Mar, manifestem:

  1. Al març de 2012 es va implantar a l’hospital comarcal de Blanes un sistema de pagament per les cadires pels acompanyants dels malalts. Aquest sistema estava en règim de cessió en dipósit, en el qual l’empresa es quedava amb l’aportació económica de l’usuari. L’empresa DECAM LLITS ABATIBLES S.L. que ès la que té instalades les cadires, té lligams amb l’ex-alcalde de Sant Feliu de Guixols per CiU i el germà de la ex-diputada del PP, Concepció Veray.

  2. Al juny del 2015 la Corporació de Salut del Maresme i la Selva va adjudicar a l’empresa abans esmentada el contracte de lloguer de 71 cadires abatibles, per un import de 38.850 euros durant 5 anys, amb opció de compra per un import de 42.955 euros al finalitzar aquests 5 anys, sent la quantitat total de 81.305,22 euros.

  3. A part de ser immoral l’haver de pagar per descansar al costat d’un familiar malalt per cuidar-se d’ell, ara descobrim que les condicions primeres a la instal·lació d’aquestes cadires han canviat radicalment: és la Corporació de Salut del Maresme i La Selva qui paga l’empresa concessionària pel lloguer de les mateixes, i el paga amb diners públics.

  4. Mentre la Corporació demana a l’Ajuntament d’intercedir per rebre una herència, al·legant falta de diners, destina 81.305,22 euros a una empresa privada perquè presti un servei que fins fa pocs anys era totalment gratuït.

  5. Entenem que la manera d’actuar de la direcció de la Corporació és indigna i que falta al més mínim respecte envers els pacients de l’hospital de Blanes i els seus familiars.

  6. Exigim les dimissions del president i la gerent de la Corporació, Sr. Albert Fernández i Terricabras i la Sra. Núria Constans, respectivament. En cas de no assumir aquestes dues persones la seva responsabilitat, exigim que el Departament de Salut de la Generalitat els cessi de forma immediata.

  7. Volem saber què opinen l’alcalde de Lloret, membre del Consell Rector de la Corporació, sobre aquest assumpte.

Maig 2016

 

Podeu llegir el text d’adjudicació del contracte aquí

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: