Vés al contingut

El nostre butlletí informatiu nº. 31- Gener 2015

21 gener 2015

Clica a l’enllaç per veure, llegir o descarregar-te el butlletí
Clica al enlace para ver, leer o descargate el boletín
EspurnaC

5 comentaris
 1. Pep permalink
  1 febrer 2015 10:01 PM

  Sr. Angel: el preu de l’aigua a Lloret no puja al primer tram i si que ho fa en el segon; per que a Lloret solament hi ha dos trams i no tres com voste diu. Quan vostè diu que afirmem gratuïtament que la pujada del preu de l’aigua en el segon tram afecta a un determinat % d’usuaris, ho diem amb coneixement de causa, ja que són xifres que ens proporciona els tècnics de l’ajuntament . Quant a la procedència de l’aigua que consumim a Lloret, li recordo que aquest municipi és propietari d’algun pou d’aigua en el riu Tordera, i que puntualment, és a dir a l’estiu, es consumeix aigua procedent de la dessalinitzadora, i a continuació li posem, textualment, un paràgraf d’un dels articles que vostè ens cita: “L’aturada es repetirà cada any durant la temporada baixa i la Generalitat confia estalviar 1,5 milions d’euros anuals amb aquesta iniciativa.” Si desitja mantenir aquesta conversa o d’altres, es pot dirigir a la nostra seu, trucar per telèfon o bé ens envia la seva adreça o telèfon i nosaltres ens posarem en contacte amb vostè.
  Gràcies per participar i esperem que no sigui l’última vegada.

  M'agrada

 2. Rafael permalink
  31 gener 2015 5:35 PM

  Que l’aigua es un bé escàs i imprescindible es un fet irrefutable. Que la solució sigui la dessalinització és científicament dubtós i que l’única alternativa viable hauria de venir per una major consciencia personal i col·lectiva del que significa el malbaratament d’aquest bé. Desgraciadament la presa de consciencia voluntària es molt difícil d’aconseguir i la pressió econòmica ajuda i molt a accelerar aquest procés, no es de rebut que un/a adolescent pugui gaudir de 20 a 30 minuts de dutxa dues o tres vegades al dia i que això no sigui penalitzat si els pares/mares ho permeten. Aquest hauria de ser el centre del debat, junt amb l’especulació de les grans corporacions per a monopolitzar quelcom que ens pertany, d’aquí que no entengui aquestes històries que vostè planteja.

  M'agrada

 3. Angel permalink
  30 gener 2015 1:06 AM

  Estic realment sorprès per les afirmacions de la seva resposta. En primer lloc, el preu de l’aigua no es puja als que més consumeixen. De ser així s’incrementarà al tercer tram i no al segon. Em costa de creure que un 80% de la població no supera els 30m. cúbics de consum trimestral. Els hi agraïria dades contrastades sobre això.

  En segon lloc, encara em sorprèn més la seva valentia al dir que estic força equivocat amb el tema de la dessalinitzadora. Em costa de creure que algú que hauria de tenir coneixement del tema, només recorda que es va paralitzar al Novembre del 2011, però en canvi no recorda que al Abril del 2012 ja tornava a funcionar, i ha seguit funcionant per abastir l’aigua necessària. Posats a tirar d’hemeroteca…

  http://www.blanesaldia.com/blanes/15832-lagencia-catalana-de-laigua-afirma-que-la-dessalinitzadora-de-la-tordera-funciona-de-forma-ininterrompuda/

  http://www.ara.cat/societat/Reobre-dessalinitzadora-Blanes_0_682731874.html

  M'agrada

 4. Angel permalink
  29 gener 2015 3:17 PM

  Molt interesant l’article sobre els impostos i taxes. Sempre queda bè dir que l’aigua es un bé necessari i escàs. Però, si no estic mal informat, a Lloret l’aigua prové de la dessalinitzadora del Tordera, que deu extreure l’aigua del mar. Dir que al mar escasseja l’aigua em sembla una afirmació sorprenent, i una mala excusa per pujar-ne una vegada més el preu.

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: