Vés al contingut

ICV-EUiA vol que el Govern intercedeixi amb Endesa per garantir la qualitat del servei de distribució elèctrica a La Selva marítima

17 Octubre 2014

  • Marc Vidal presenta una proposta de resolució al Parlament perquè el tancament del centre de treball de Cobra Instalaciones y Servicios a Palafolls no afecti la qualitat del servei a la població ni al comerç i el turisme

El diputat d’ICV-EUiA per Girona al Parlament de Catalunya, Marc Vidal, ha presentat una proposta de resolució perquè es busqui una solució alternativa al tancament del servei de manteniment i de l’atenció de les urgències elèctriques de mitja i alta tensió de l’àrea de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar i Llagostera, que atén una població de més de 90.000 habitants. Fins fa pocs dies, aquest servei el gestionava Cobra Instalaciones y Servicios, subcontractada per la companyia subministradora Endesa Distribución SL, des del centre de treball que tenia a Palafolls.

Amb la supressió d’aquest centre de treball, els serveis de manteniment ordinari i l’atenció de les emergències de Blanes, Lloret, Tossa i Llagostera es gestionaran des dels centres de treball de Begur (situat a 70 quilòmetres i a una hora i mitja de viatge) o de Granollers (situat a 55 quilòmetres i a una hora i quart de viatge). A aquest temps cal sumar-hi el temps que necessita el Punt de Servei Local (en el cas de Blanes situat a Lloret) per determinar si l’avaria és de mitja tensió o no, i el temps per a la presa de decisió (per part de la central de l’empresa situada a Barcelona) per activar els serveis de Begur o de Granollers. En definitiva, situa el temps de reacció en més més de dues hores i mitja per arribar al lloc precís de l’avaria, el que suposa un greu perjudici i una gran desatenció a la població de La Selva marítima i a la seva activitat turística i comercial.

Arxiu PDF amb la proposta de resolució

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: