Vés al contingut

ARA ÉS DEMÀ, CONSTRUÏM L’ALTERNATIVA

3 Setembre 2014

Una proposta unitària i ciutadana per a la posada en comú dels interessos més importants per a la ciutadania. Una crida a les entitats i persones que se senten agredides i perjudicades per l’actual sistema a prendre les regnes del seu destí des d’un punt de vista progressista, participatiu, democràtic i d’esquerres.


Una propuesta unitaria y ciudadana para la puesta en común de los intereses más importantes para la ciudadanía. Un llamamiento a las entidades y personas, que se sienten agredidas y perjudicadas por el actual sistema, a tomar las riendas de su destino desde un punto de vista progresista, participativo, democrático y de izquierdas.

Si estàs interessat clica a sobre de la imatge

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: