Vés al contingut

COMUNICAT DE PREMSA. ASSUMPTE: APARCAMENT PISCINA MUNICIPAL.

30 Abril 2014

parkingEl mes de gener va entrar en funcionament la piscina municipal de Lloret de Mar. Les instal·lacions no només comprenia la piscina, sinó que també es preveia un aparcament amb més de 250 places d’ús exclusiu per als socis i clients de la piscina. La gestió d’aquests dos espais la realitza una empresa privada.

Fins ara la utilització de l’aparcament era gratuïta i per a qualsevol veí del poble, doncs bé, pròximament aquesta utilització serà exclusiva per als clients i socis de la piscina municipal. Aquest canvi suposarà un greu perjudici per al conjunt de la ciutadania, especialment per als veïns que tenen els seus fills matriculats en un dels centres escolars que hi ha al voltant, així com per als quals utilitzen les instal·lacions esportives que també estan ubicades a la zona, i no hem d’oblidar que els dimarts es realitza el mercat setmanal, amb la consegüent disminució de places d’aparcament.

Un altre aspecte que volem fer ressaltar, i que per a nosaltres és molt important, és que amb aquesta acció simplement es privatitza un espai públic per donar-l’hi a una empresa privada.

Des d’ICV-EUiA de Lloret de Mar reclamem a l’equip de govern local, CiU-ERC, que paralitzi aquesta privatització, que condicioni l’aparcament i que la seva utilització sigui gratuïta i per a tots els veïns del poble. No podem permetre que es privatitzi un espai públic i menys encara quan aquest compleix una funció important per les famílies, les escoles, i els usuaris de les parades del mercat setmanal.

MOBILITZEM-NOS
PROU PRIVATITZACIONS

DEMANEM AL NOSTRE EQUIP DE GOVERN UNA SOLUCIÓ SATISFACTÒRIA PER A LA MAJORIA !!!

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: