Vés al contingut

COMUNICAT DE PREMSA D’ICV-EUiA LLORET

16 Abril 2014

REFORMA DEL PLA D’ORDENACIÓ URBANA MUNICIPAL DE LLORET DE MAR

Al POUM de Lloret de Mar, aprovat l’any 2007, existeixen 22 masies catalogades que es troben a terra no urbanitzable i que en aquests moments es poden destinar a habitatge familiar o establiment de turisme rural.

Des d’ICV-EUiA de Lloret de Mar, i vist el canvi legislatiu que ha realitzat la Generalitat en el sentit de permetre la instal·lació d’activitats d’educació en el lliure, artesanals, artístiques  o de restauració, creiem interessant i convenient una modificació del POUM per permetre els usos anteriorment descrits a les masies catalogades en el POUM de l’any 2007, i així ho hem proposat al regidor d’urbanisme de l’Ajuntament.

Amb la destinació d’aquests usos a les masies existents al nostre municipi, aconseguiríem ofertar un tipus d’establiment que no hi ha en el nostre terme municipal, fomentar l’ocupació i que determinats espais naturals siguin cuidats contínuament.

Esperem que aquesta proposta sigui tinguda en compte i que des de l’àrea d’urbanisme de l’Ajuntament es comencin els tràmits per aconseguir aquesta modificació del POUM com més aviat millor .

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: