Vés al contingut

DESDE CÁDIZ CON HUMOR

16 febrer 2014

De vegades convé una mica d’humor per pair els esdeveniments del dia a dia, i què millor que la salsa del carnestoltes a Cádiz.

2 comentaris
 1. rosa cotrina permalink
  17 febrer 2014 10:41 PM

  No m’agrada que els meus representants em parlin amb la llengua del país vehí. Ho trobo insultant. Fins i tot la fatxenda representant del PP natural de Blanes, sap que per arribar lluny és el moment de parlar amb la nostra llengua, cosa que no ha d’ésser pas gaire dificl per un espanyol que ha escollit Catalunya per viure.

  M'agrada

  • ICV-EUiA Lloret permalink*
   18 febrer 2014 11:50 AM

   Apreciada Rosa, com pots constatar a través del nostre bloc, som un partit que aspirem a representar la classe treballadora. Classe social que, com molt bé saps, no té pàtria ni nació. Aquests conceptes se’ls va apropiar la burgesia fa molts anys per enviar els treballadors a l’escorxador de les seves guerres i al martiri de les seves crisis cícliques, en la qual cosa encara estem. Nosaltres utilitzem el llenguatge per entendre’ns, la burgesia per dividir-nos, i la ciutadania ha d’escollir que prefereix.

   M'agrada

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: