Vés al contingut

Carta oberta al Sr. Marc Fuertes

10 Desembre 2013

Sr. Marc, desprès d’escoltar i llegir el que vostè ha dit sobre les negociacions que ICV-EUiA mantè amb l’equip de govern per aprovar els pressupostos per a l’any 2014, li hem de reconèixer que té vostè raó, nosaltres mirem cap a terra, però no en el sentit que vostè diu, si no per veure el patiment, les misèries i l’empobriment de moltísima gent degut a un sistema en el que, permeti’m que li digui, vostè com a empresari es troba molt a gust (treball precari i mal pagat, acomiadaments gairebé gratuïts, reducció i limitació de drets, etc), i al qual, d’alguna manera, representa.

Referent a les propines es un tema que hauria d’aclarir amb les families dels nens i nenes que, a dia d’avui, tenen beques de menjador, de llibres i de material escolar gràcies a aquestes propines i al nostre treball politic.

El que està clar es que aquestes families i moltes altres persones no estàn disposades a que els seus fills passin gana a l’espera de que vostè tingui majoria, majoria que, vista la seva incapacitat per arribar a acords, hauria de ser absoluta.

Creiem que el que té vostè es vergonya pròpia per ser totalment incapaç de trobar punts d’acord amb ningú que no sigui vosté mateix.

Encara estem a l’espera de rebre de vostè quelcom més que crítiques a la feina dels altres, alguna proposta positiva com podría ser, en aquest cas, uns pressupostos alternatius, creibles i seriosos, que ens haguessin permès fer comparacions i optar pel millor, i si si l’escollit per la majoria de l’oposició hagués estat el presentat pel seu grup, hagués permès de retruc la dimissió de l’actual equip de govern, si realment és això el que vostè vol. En canvi ha estat vostè des del primer dia de la present legislatura, i fins i tot abans, criticant i entorpint el treball dels altres, sigui aquest bo dolent o regular, sense oferir absolutament cap alternativa ni de govern, ni de pressupostos ni de res.

Es penós que amb sis regidors no hagin aconsseguit ni un euro de “propina” ni cap millora de res que poder aportar al bé comú.

L’única cosa clara que vostè ha fet en aquesta legislatura es agafar-li el lloc a un altre regidor per aparcar el seu cotxe i disfrutar dels privilegis que tant va utilitzar vostè com a arma en les seves panfletàries publicacions.

Com que aquesta carta oberta es només una resposta a les seves particulars crítiques envers nosaltres, no contestarem ni entrarem a discutir més sobre aquestes mateixes questions.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: