Vés al contingut

TRASLLAT OPERACIONS QUIRÚRGIQUES DE L’HOSPITAL DE BLANES A L’HOSPITAL DE CALELLA

19 Juliol 2013

Hem tingut coneixement de la intenció de la direcció de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva de reorganitzar el servei quirúrgic dels hospitals de Blanes i de Calella.

Aquesta reorganització passa per portar a l’hospital de Blanes la cirurgia ortopèdica i traumatologia i traslladar a l’hospital de Calella l’activitat quirúrgica d’internament.

Amb aquesta proposta de reorganització no es donen resposta als problemes de les persones que vivim a Lloret de Mar, ja que no es diu res de les urgències de cirurgia. Si ve algun pacient greu de cirurgia qui l’atendrà, qui l’operarà, com son els casos de accidents de trànsit, lesions abdominals. I a Calella només haurà un cirurgia de guardis, i operarà sol, per que fins ara operaven el cirurgia i el traumatòleg, ja que la majoria d’operacions d’urgència es necessita dos cirurgians.

Amb aquesta mesura estem assistint a la minva de serveis a l’hospital de Blanes i, conseqüentment, un perjudici per a la població que vivim a Lloret.

Aquesta mesura només pot ser adoptada per obtenir un únic objectiu: que l’Hospital de Blanes es converteixi en referent per a les mútues privades i amb això que la Corporació obtingui un benefici econòmic com el que obté amb l’obertura de les urgències a Lloret de Mar només en el període estival.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: