Vés al contingut

Festes de barri i altres afers sorollosos

10 Juliol 2013

Diu Na Ioia Ramos a facebook:

“Estic una mica farta de les festes de barri del meu poble.
Arriba l’estiu i comença, durant dos mesos, les punyeteres festes que totes són iguals i amb els decibels per sobre de la legalitat.
L’ajuntament fa campanyes contra la contaminació acústica obligant a les discoteques que estiguin insonoritzades et. etc. però permeten que els barris fins a les 2 passades de la matinada posin música a tota pastilla.
Entenc que a Barcelona es facin festes de barri, però en un poble de 40.000 habitants no veig la necessitat de continuar amb les festetes de barri que l’únic que s’aconsegueix és crear guettos, doncs havent-hi una festa major important en ple estiu i si hi hagués la voluntat de fer un patronat de festes, es podrien unir tots els “barris” i fer-los mes participatius. En fi en època de crisi gastar 200.000 euros en festes em sembla immoral i una gran falta de respecte per a les persones que volen descansar. Ho sento si molesto a algú o a molts però és el que penso.”

Totalment d’acord amb la Ioia. Cal obrir un debat sobre aquest tema i veure si es necessari que cada barri es munti la seva festa tenint dues festes locals a on tots els barris i ciutadans podrien col·laborar.

Un altre afer sorollós es saber si l’alcalde de Lloret, Sr. Codina, com a membre del Consell rector de la Corporació de Salut Maresme – Selva, dona el seu vist i plau a l’actitud antidemocràtica i bananera dels gestors de l’entitat que, amb un total menyspreu per l’opinió pública i les seves necessitats en matèria de salut, a més a més s’han constituït en censors sota l’excusa de vetllar sobre la veritat de les coses per tots nosaltres amb frases tan definidores com les pronunciades pel Sr. Fernández Terricabras (President de la CSMS), quan en la reunió del dia 13 de Juny entre la direcció de la Corporació i els regidors de la zona, responent al regidor d’ICV-EUiA de Blanes, Victor Català, sobre la censura a Cafeambllet deia:

“Aquesta publicació publica falsedats. Per tant, no ho podem permetre que els usuaris llegeixin falsedats sobre els seus centres.”

No Sr. Fernández, vostè no es ningú per permetre o prohibir que els seus usuaris llegeixin el que vulguin en un espai públic, pagat amb diners públics, com som els hospitals, i més tenint en compte que vostès no han respost mai a les preguntes que se’ls hi feien des de la revista cafeambllet sobre temes molt concrets i que tenen a veure amb com maneguen vostès els diners públics, amb la resposta coneguda de que vostès ja envien els comptes als organismes corresponents, com si això fos una garantia de res, i més ara, que comencem a conèixer tots els afers que surten arreu i diàriament sobre dilapidació de diners públics i enriquiment a costa dels soferts contribuents.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: