Vés al contingut

Concentració a favor del manteniment de CAP de Fanals

9 Juny 2013

Ahir dissabte, com havien anunciat, vam participar a la concentració per reclamar el manteniment del CAP de Fenals. La concentració, d’un centenar de persones, va ser un acte ciutadà de rebuig a les polítiques de retallades en general i a les de la Sanitat en particular. Durant el parlament del regidor  de la coalició, XAVIER RODRIGUEZ PACIOS, va deixar palès als assistents que estem assistint, no a una crisi econòmica solament, si no a una ofensiva en tota regla de la gran burgesia, 1% de la població, contra les classes mitjanes i treballadores del país, el 99% restant. Animem a tots els ciutadans i ciutadanes a prendre seriosament l’actual situació com a l’expressió més clara i contundent de l’anomenada lluita de classes. Si tots participem i prenem part de ben segur que hi guanyarem sent, com som, el 99% de la població els que ens sentint agredits i humiliats per aquesta minoria.

100_4058 IMG_3700

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: