Vés al contingut

CARTA DEL NOSTRE REGIDOR AL DEPARTAMENT DE RECURSOS HUMANS DEL NOU MERCADONA A LLORET

30 Mai 2013

Bon dia.

Des del Grup Municipal d’Iniciativa per Catalunya-Esquerra Unida desitgem fer-te arribar la nostra preocupació per les poques persones de Lloret de Mar s’han contractat amb l’obertura del nou centre comercial que heu obert recentment.

Sabem que des del Servei d’Ocupació Municipal han enviat gairebé 200 perfils de persones de Lloret que desitjaven treballar en aquest nou centre.

L’obertura d’aquest centre comercial suposa crear expectatives en persones que porten temps a l’atur o persones que desitgen tenir una feina estable durant tot l’any.

Avui dia, i si la informació que tenim és certa, encara no s’ha procedit a la contractació de persones del nostre municipi, per la qual cosa s’ha generat una desil·lusió i incertesa entre les persones que havien passat alguna prova. Som coneixedors que durant l’estiu teniu previst contractar al voltant de 10 persones de la ciutat, un fet positiu, però que no arriba a les previsions que s’havien fet.

No ens correspon valorar la política de personal que seguiu, però sí que ens prenem la llicència de fer-vos un parell de recomanacions a l’hora de realitzar noves contractacions.

  • Ens agradaria que a les pròximes ampliacions o substitucions de plantilla dels centres de treball que teniu a Lloret, tinguessin preferència les persones que us facilita el Servei d’Ocupació Municipal i que viuen en Lloret.
  • També ens agradaria que a les pròximes ampliacions o substitucions de plantilla en els centres de treball de les poblacions veïnes, tinguéssiu en compte les persones que us facilita el Servei d’Ocupació Municipal i que viuen en Lloret.

Confiem que aquestes aportacions que t’hem realitzat et serveixin en el futur. Quedo a la teva disposició per al que creguis oportú.
Rep una cordial salutació.

Xavier Rodríguez Pacios
Portaveu del Grup Municipal d’ICV-EUiA
Lloret de Mar

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: