Vés al contingut

PARALITZACIÓ DE LES OBRES A CAN JUNCADELLA

26 Març 2013

canjuncadellaICV-EUIA de Lloret de Mar aplaudeix l’acord pres per unanimitat en la comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament de Catalunya perquè s’aturin les obres de Can Juncadella. Unes obres actualment investigades als jutjats de Blanes, i que mai haurien d’haver començat.

Exigim responsabilitats polítiques a la comissió d’Urbanisme de Girona per autoritzar unes obres ignorant els informes desfavorables de la delegació territorial de Medi Ambient, així com a l’equip de govern (CIU) de Lloret de Mar, responsables últims de l’atorgament de la llicència d’obres i, sense poder al·legar desconeixement dels informes desfavorables de Medi Ambient, la protecció de Can Juncadella pel PEIN de Cadiretes, pel Pla Costaner i que forma part de la Xarxa Natura 2000.

ICV-EUIA exigeix a l’Ajuntament de Lloret de Mar que en contes de “farem el que s’ens ordeni des d’Urbanisme”, facin el que se’ls hi ordena des del Parlament de Catalunya: ATURAR LES OBRES DE CAN JUNCADELLA.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: