Vés al contingut

Les obres de Can Juncadella s’aturen a instàncies d’ICV-EUiA

20 Març 2013

canjuncadellaMarc Vidal ha presentat en nom del grup parlamentari d’ICV-EUiA la proposta de resolució que ha rebut el vot unànim de tots els grups en la Comissió de Territori i Sostenibilitat.

El diputat gironí ha descrit el procés administratiu que s’inicia l’any 2008 i que ha comportat que “els permisos de restauració d’un galliner es transformin en més de mil metres quadrats d’habitatge”. Vidal s’ha referit a l’indret on s’ubica la finca com a “l’única part que queda per construir a Lloret” i ha recordat que tot i les denúncies reiterades de l’entitatt SOS Lloret i tres informes desfavorables per part del Departament de Medi Ambient, “des de la Comissió d’Urbanisme i l’ajuntament es van atorgar els permisos”, i ha recordat que si en aquests moments hi ha imputats un arquitecte mucipal i un tècnic de la comissió és “perquè després de la denúncia de la fiscalia de medi ambient el jutjat ha vist indicis de delicte”.

Vidal s’ha felicitat per l’aprovació de la resolució que insta a la Generalitat a aturar “el que queda d’obra mentre s’investiga” perquè “si no aturem les obres mentre s’estudia si és o no legal, en faran més de galliners” i ha reblat que “si el jutge diu que hi ha indici de delicte potser és que tot haurà d’anar a terra”.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: