Vés al contingut

AVUI, PLE MUNICIPAL AMB TRAMPA A LLORET

15 febrer 2013

r_vallsAvui hi haurà un ple municipal per a que l’equip de govern municipal de CiU-ERC doni explicacions sobre els esdeveniments de l’anomenada operació “Clotilde”.
La trampa consisteix en que, al menys, dos dels imputats en aquest afer i que son càrrecs polítics, continuen en els seus llocs, com si això no fos amb ells.

Es tracta del regidor Josep Valls i del diputat Xavier Crespo, ambdós de CiU. Nosaltres volem respectar la presumpció d’innocència d’aquests polítics. Volem creure que son innocents, però també creiem que per higiene democràtica haurien de dimitir dels seus càrrecs i deixar pas a que la justícia, amb plena independència, faci el seu treball.

No es de rebut que, en el cas del diputat Crespo, encara no hagi dimitit o al menys renunciar al seu status d’aforat si, tal com diu, es innocent i no te res a amagar. I en el cas del regidor Valls, que continue formant part del Consell Comarcal de la Selva, que per cert també està actualment sota la lupa d’una investigació per presumpta corrupció.

Marxin sis plau, faran un favor a la ciutat.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: