Vés al contingut

LA CAIGUDA DE L’IMPERI ROMÀ

7 febrer 2013

l'imperiRomà

L’alcalde, Sr. Romà, si que pot separar al regidor Valls de les seves funcions, encara que no més sigui provisionalment, si vol que la caiguda del seu partit i de l’equip de govern no sigui més estrepitosa del que ja, a hores d’ara, ens imaginem.

A aquestes alçades està clar que la caiguda de l’imperi romà es un fet degut, sobre tot, als aires de grandesa que l’emperador va impulsar en aquells dies dels Grans Horitzons, que més que gr ans s’han revelat com a “Horitzons Llunyans”, tan llunyans que ens porten fins a la gèlida Rússia.

Sr. Codina la ciutat no pot restar a l’espera de la seva decisió. Cal governar i per això cal que separi a aquest regidor de les seves funcions.

One Comment
  1. ioia permalink
    9 febrer 2013 1:16 PM

    evidentemente ahora si que el Sr. Valls debe dimitir, pues siendo concejal en el gobierno con dedicación exclusiva y ahora solo se quedaraq como concejal con el suweldo mínimo pienso que ni sueldo mínimo ni leches, si solo va a servir su voto en los plenos, será un voto de alguien que ya no pincha ni corta y su sola presencia en los plenos nos resultará ofensiva aunque sea solo por su mirada de prepotencia.

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: