Vés al contingut

OPERACIÓ CLOTILDE – LLORET DE MAR

30 gener 2013

Després de les últimes notícies que afecten a aquest cas, i sempre respectant la presumpció d’innocència de les persones, en el sentit jurídic, però també assumint que existeixen responsabilitats polítiques que són els ciutadans que han de jutjar-les, des d’ICV-EUiA de Lloret de Mar, manifestem:

1º.- Reiterem la nostra petició de dimissió del Sr. Crespo com a diputat en el Parlament de Catalunya, i la dimissió del Sr. Valls  com a regidor de l’Ajuntament de Lloret de Mar, per la seva clara responsabilitat política en tot aquest assumpte. Recordem que en el ple de l’Ajuntament de novembre de 2008, en el punt referent a la construcció de la residència per a esportistes, ja vam dir que el que s’aprovava era la construcció d’un centre comercial amb el consegüent benefici per a l’empresa promotora i vam ser els únics que varem votar en contra

2º.- Que en el matí del 29 de gener li varem demanar a l’alcalde de Lloret, el Sr. Codina, que apartés de les seves funcions i de l’equip de govern al Sr. Valls , com a mesura encaminada a que la política s’anticipi, per primera vegada, a la justícia. Després de sentir les declaracions de l’alcalde de la ciutat entenem que ha optat per la fugida cap a davant, amb el risc polític i social que això comporta.

3º.- Els ciutadans de la nostra població esperen que des de l’equip de govern de CiU-ERC es prenguin les mesures necessàries per apartar aquelles persones que tinguin alguna responsabilitat en aquest assumpte i això és el que en aquests moments no està fent el Sr. Codina.

4º.- Pensem que davant d’aquesta situació el que fa falta és encara més política i mes participació ciutadana en la gestió dels assumptes municipals.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: