Vés al contingut

INTERVENCIÓ DE L’AUDIÈNCIA NACIONAL A LLORET DE MAR

26 gener 2013

No entrarem a opinar sobre temes que han de ser analitzats i jutjats per la justícia, però no obviarem el fer una anàlisi política de tot aquest assumpte.

1º.- En el Ple Municipal de l’Ajuntament de Lloret de Mar del 24/Novembre/2008, es va proposar l’aprovació del Pla especial de la residència esportiva, sent el nostre grup l’únic que va votar en contra perquè enteníem que de zona esportiva no tenia res i el que s’estava proposant era simplement una zona comercial, el que a dia d’avui és evident i que l’únic que sortia guanyant en aquesta operació era l’empresa promotora, Development Diagnostic Company S.L. (DDC)

El 29 de novembre d’aquest mateix any emetem un comunicat de premsa en el qual denunciàvem que el conveni entre l’Ajuntament i DDC era perjudicial per al poble.

2º.- En el ple del 3/Abril/2009 es pasa a consideració el bonificar en un 50% l’impost de construcció a l’empresa promotora, amb l’argument que aquesta obra era d’interès públic. Novament la nostra postura com a ICV-EUiA va ser votar en contra d’aquesta proposta. Seguidament realitzem una campanya al carrer donant a conèixer aquest cas a l’opinió pública.
A l’esmentada campanya es van fer 10.000 fulls volants i mil cartells que deien el següent:

CiU-PP de Lloret perdonen impostos(134.000 €) a una empresa. I a tu?

3º.- En el ple del 15/Juny/2009 en el punt sisè, que fa menció als canvis d’usos privats de la zona en qüestió, també ens vam oposar a aquests canvis que consistien a donar-li un major valor a la propietat canviant usos d’oficina a usos de restauració, o l’esportiu privat, passant-lo a comercial. Aquí, novament, qui sortia guanyant era l’empresa promotora DDC.

4º.- El Març del 2011 denunciem irregularitats en la construcció d’aquesta zona comercial ja que la façana de la mateixa no està alineada amb l’edifici contigu i que el voladís corregut de l’edificació no compleix la pròpia normativa del POUM al seu article 87.d, així com altres tipus d’irregularitats que observem en la construcció de l’edifici annex al camp de futbol.

Davant del cúmul de despropòsits comesos en l’etapa en la qual el Sr. Xavier Crespo era l’Alcalde, nostre grup municipal, que ha mantingut i manté la coherència en la seva anàlisi política, que no jurídica, ja que no ens correspon a nosaltres fer aquest tipus de valoracions, hem d’exigir i exigim la immediata dimissió del Sr. Xavier Crespo com a diputat de CiU, així com la del llavors regidor d’urbanisme Sr. Josep Valls.

En el dia d’ahir, 25/01/2013, hem sol·licitat la convòcatoria urgent de la Junta de Portaveus a l’actual Alcalde, Sr. Romà Codina, per explicar a la població el que està succeint.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: