Vés al contingut

BERENAR DE LES GUARDERIES MUNICIPALS

20 gener 2013
tags:

Assabentats que des de les direccions de les guarderies municipals s’ha comunicat a les famílies dels nens i nenes que es recupera el servei de berenar, no podem més que expressar la nostra satisfacció.

Només recordar que la supressió d’aquest servei la vam denunciar en el seu moment, i que un dels punts de l’acord per a l’aprovació dels pressupostos del 2013 de l’Ajuntament de Lloret, a proposta nostra, va ser la recuperació d’aquest servei.

======================================================

Enterados que desde las direcciones de las guarderías municipales se ha comunicado a las familias de los niños y niñas que se recupera el servicio de merienda, no podemos más que expresar nuestra satisfacción.

Sólo recordar que la supresión de este servicio la denunciamos en su momento, y que uno de los puntos del acuerdo para la aprobación de los presupuestos de 2013 del Ayuntamiento de Lloret, a propuesta nuestra, fue la recuperación de este servicio.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: