Vés al contingut

ELS MATINS DE TV3 O LA MANIPULACIÓ INFORMATIVA

16 gener 2013

Davant la sentencia del TC que suspèn de forma cautelar el cobro d’un euro per recepta, imposat pel Govern dels millors privatitzadors de CiU, la pregunta que fa avui TV3 es la següent: El Govern central ofega econòmicament Catalunya? 

Crec que la pregunta trampa de TV3 equivoca els subjectes, cercant un objectiu fals.

Qui i que es Catalunya? Convergència i Unió?, els castellers?, l’escudella?, perquè que nosaltres sapiguem, qui realment està, des de fa temps, ofegant econòmicament Catalunya es el Govern de Convergència i Unió, amb l’afegitó actual d’Esquerra Republicana de Catalunya.

Catalunya som nosaltres, els catalans i catalanes que hem de pagar fins per a respirar, encara que sigui en català, com diu el Sr. Homs.

Catalunya som els milions de persones, classe mitjana, treballadors, petits empresaris i agricultors, joves, estudiants, etc. que veiem com cada dia es fa més difícil sobreviure amb sous en quart minvant i serveis en quart creixent de forma permanent i tot gràcies a les polítiques portades a terme pel Govern de Catalunya, pel Govern de CiU, que en aquest aspecte ha estat un bon professor per la resta de l’Estat.

Amb l’excusa de la crisi, els governs dretans i conservadors, tant de Espanya com de Catalunya, estan imposant un model neoliberal de societat que, en roman paladino, vol dir “SÁLVESE QUIEN PUEDA”, i a aquestes alçades de la pel·lícula ja sabem qui son els que poden i els que no.

Srs. de TV3 i Srs. del Govern, no confongueu Catalunya amb els vostres interessos.

Nosaltres no som d’aquesta Catalunya, nosaltres no volem pertànyer al mateix grup dels delinqüents convictes que roben els nostres diners, els diners dels més desfavorits, dels més febles, ni creiem que aquests lladres siguin els més indicats per parlar de Catalunya.

 

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: