Vés al contingut

EL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL DECLARA IL·LEGAL L’EURO PER RECEPTA

15 gener 2013

El Sr. Homs diu que aquesta sentència del TC es un atac a Catalunya. Que gràcia doña Engracia. Per cert Sr. Homs, com es respira en català??

Si la consecució de la independència de Catalunya ha de estar a les vostres mans, quasi que seria preferible ser una colònia de Guinea.
Vostès, que són capaços d’amagar que la nostra sanitat està sent arrasada per tots els amics, amigues i altres aprofitats del seu entorn polític – econòmic.
Vostès, que no teniu cap reparo en veure un atac a Catalunya quan veieu els vostres tèrbols negocis en perill.
Vostès, que creieu que aconseguir una majoria parlamentària és un xec en blanc per a continuar arrasant el nostre feble estat del benestar.
Vostès, que no sabeu ni el que significa respirar a Catalunya, sobre tot des que esteu governant (per dir quelcom).
Vostès ja no podeu continuar enganyant i confonent a la ciutadania amb la resclosida recepta del nacionalisme i la bandera.
Que l’euro per recepta era, i és, un robatori als ciutadans de Catalunya ho sap tothom abans que es pronunciés el tribunal constitucional, no més que ara és un robatori amb la mateixa il•legalitat que qualsevol altre robatori, i vostès hauran de tornar els diners robats, i a poder ser, amb els seus corresponents interessos, a l’igual que vostès tenien previst fer amb aquells ciutadans que es van negar a pagar-los.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: