Vés al contingut

Per estalviar quatre reals deixen els nostres nens i nenes sense berenar

11 Desembre 2012

Comunicat de premsa

ASSUMPTE: Supressió berenar guarderia municipal “Llola Anglada”.

Coneixedors que a la guarderia municipal “Lola Anglada”de Lloret de Mar s’ha suprimit des de la setmana passada el berenar que es proporcionava a tots els nens i nenes, que no fan ús del menjador escolar, des d’ICV-EUiA volem manifestar:
1º.- El nostre més absolut rebuig d’aquesta mesura, que esperem que sigui revocada de forma immediata.
2º.- La forma de comunicar aquesta mesura ha estat precipitada i unilateral, no sent sotmesa a consideració del Consell Escolar del centre. També s’ha incomplert l’acord escrit pel qual l’ajuntament es feia càrrec d’aquest berenar.
3º.- Que preguntat sobre aquest assumpte el regidor d’educació, en el ple municipal del passat 3 de desembre, no va saber o no va voler respondre.
4º.- Amb aquesta mesura l’estalvi econòmic és mínim, però és bé segur que qui incrementarà el seu compte de resultats és l’empresa SERHS , lligada a escàndols de presumpta corrupció a la sanitat pública catalana.
COMUNICADO DE PRENSA

ASUNTO: Supresión merienda guardería municipal “Lola Anglada”.

Conocedores de que en la guardería municipal “Lola Anglada”de Lloret de Mar se ha suprimido desde la semana pasada la merienda que se proporcionaba a todos los niños y niñas, que no hacen uso del comedor escolar, desde ICV-EUiA queremos manifestar:
1º.- Nuestro más absoluto rechazo a esta medida, que esperemos que sea revocada de forma inmediata.
2º.- La forma de comunicar esta medida ha sido apresurada y unilateral, no siendo sometida a consideración del Consejo Escolar del centro. También se ha incumplido el acuerdo escrito en que el ayuntamiento se hace cargo de esta merienda.
3º.- Que preguntado sobre este asunto el concejal de educación, en el pleno municipal del pasado 3 de diciembre, no supo o no quiso responder.
4º.- Con esta medida el ahorro económico es mínimo, pero es bien seguro que quien incrementará su cuenta de resultados es la empresa SERHS, ligada a escándalos de presunta corrupción y amaño de contratos en la sanidad pública catalana.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: