Vés al contingut

LES URGÈNCIES DEL CAP, TANCADES UN ALTRE COP

18 Setembre 2012

Davant el silenci i la passivitat dels grups polítics locals, també d’aquells que només volen parlar de temes de Lloret, encapçalats per l’equip de govern de CiU-ERC, el President Mas i el conseller Boi Ruiz han tornat a tancar els serveis d’urgències de la nostra població, mentint descaradament a la ciutadania i distraient-la amb un discurs sobiranista que no ens portarà millor benestar si es aquest govern “dels MILLORS ” els que l’han de gestionar, L’ASAMBLEA LOCAL D’ICV-EUiA DE LLORET AMB ALTRES AMICS I AMIGUES ENS HEM TANCAT LA PASSADA NIT AL CAP DE LLORET COM A PROTESTA PEL TANCAMENT DE LES URGÈNCIES I PER LES RETALLADES DELS SERVEIS PÚBLICS EN GENERAL.

ANIMEM A LA POBLACIÓ A SUMAR-SE A AQUEST ACTES REIVINDICATIUS SI VOLEM SALVAGUARDAR ELS NOSTRES SERVEIS BÀSICS I L’ESTAT DEL BENESTAR

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: