Vés al contingut

LES MOCIONS I PRECS D’ICV – EUiA

23 Juny 2012

Aquestes son algunes de les propostes que presenta ICV – EUiA al Ple Municipal del proper dilluns dia 25 de Juliol. Clicant a sobre d’elles les podràs llegir completes

  1. Moció en que es demana al Ple que exigeixi a la Generalitat l’aportació per a les llars d’infants dels 1600 € per alumne i no els 1.300 que han anunciat.

  2. Moció en que es demana al Ple l’adhesió a l’Iniciativa Penal Popular per a investigar, i depurar si cal, les possibles irregularitats en la gestió dels diners públics de la Corporació de Salut Maresme i la Selva i de la seva filial Centres Mèdics Selva Maresme.

  3. Moció per a demanar que tots els immobles de l’església no destinats al culte paguin l’IBI com la resta de ciutadans i empreses.

  4. Es demana al Ple que insti a la Generalitat a no tramitar les denuncies als conductors que es neguen a pagar els peatges, així com el desmantellament de tots els peatges per part de la concessionària ABERTIS.

  5. Demanar al Ple que l’Ajuntament instauri i apliqui un sistema de tarifació social sobre els preus públics municipals dels serveis, equipaments i activitats que s’ajusti a la renda individual o familiar.

  6. Prec per a demanar a l’equip de Govern l’ampliació de la zona d’aparcaments per a motocicletes existent al carrer Riera, a l’altura del centre comercial.

  7. Moció conjunta presentada per tots els grups municipals adherint-se i donant suport a la Plataforma per la Pau de Lloret en quant al Tractat sobre el comerç d’armes.

Si encara no heu signat el vostre suport a aquesta campanya ho podeu fer directament a la Plataforma per la Pau de Lloret o entrant a aquest enllaç:

Fundació per la Pau

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: