Vés al contingut

El Tribunal de Comptes investigarà els negocis de Xavier Crespo

14 Juny 2012

Xavier Crespo, l’exalcalde de Lloret de Mar i actual diputat de CiU, que va protagonitzar un misteriós episodi a principis de la legislatura amb el seu fallit nomenament com a número tres d’Interior, serà investigat per la Fiscalia del Tribunal de Comptes.

Aquest òrgan obre diligències per la gestió de Xavier Crespo, de CiU, al capdavant de  l’empresa pública Centres Mèdics Selva Maresme.

Recordem que la primera reacció del diputat de CiU Xavier Crespo en transcendir que la Sindicatura de Comptes havia ocultat una auditoria que li atribuïa greus irregularitats va ser anunciar una querella contra la revista Cafeambllet, que, com EL PAÍS, havia publicat la notícia. En una nota de premsa feta pública per CiU abans que es conegués el contingut de l’auditoria, Crespo va anunciar que portaria els tribunals als editors de la publicació, Albano Dante i Marta Sibina, per defensar el seu honor.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: