Vés al contingut

INICIATIVA PENAL POPULAR

7 Juny 2012

Els grups Municipals i Assemblees de ICV-EUiA de Lloret de Mar, Blanes, Palafolls, Sant Pol, Sant Cebria de Vallalta i Pineda de Mar ens sumem a la Iniciativa Penal Popular (IPP) integrada per diferents Plataformes i Entitats com Dempeus per la Salut Pública, Units pel Cap, Confederació d’Associacions de Veins de Catalunya, entre d’altres.

Ens unim a aquesta Iniciativa Penal Popular perque estem d’acord en presentar una demanda per l’escandol de les greus irregularitats comeses en l’empresa publica Centres Medics Selva Maresme, filial de la Corporació de Salut Maresme La Selva.

Perque som municipis en els que la nostra sanitat esta gestionada per aquesta Corporació i ja fa temps que denunciem la seva poca transparencia.

No podem permetre que els diners públics es malbaratin mentre ens retallen els serveis en general i els de la Sanitat en particular

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: