Vés al contingut

LA TÀCTICA DEL CALAMAR

29 Mai 2012

El regidor de la coalició a Lloret, Javier Rodriguez Pacios, ha demanat al Sr. Alcalde, amb extrema mesura i cortesia, una reunió de la Junta de portaveus per a que expliqui a fons a tots els grups les deficiències que el Tribunal de Comptes ha trobat en l’execució de l’anomenat PLA ZAPATERO I.

Aquesta demanda entra dins de les obligacions de qualsevol grup polític, sobre tot si estan a l’oposició, ja que una de las tasques prioritàries de l’oposició es la fiscalització de les actuacions de  l’equip de govern. Fins aquí tot normal.

Però la intervenció avui, 29/5/2012, a Novaradiolloret del regidor Josep Valls, pro-home i regidor conegut per la opacitat de la seva gestió en anteriors legislatures, no la podem mes que qualificar com la coneguda tàctica del calamar, que tirant tinta al seu voltant intenta amagar quina es la seva situació.

Aquest pro-home, carregant contra el missatger, en aquest cas un diari de Girona i contra el regidor d’ICV-EUiA, torna a mentir de forma descarada, com es habitual en ell, per a ocultar que en aquell temps de majories absolutes de CiU a Lloret les coses es feien com els hi donava la gana, sense tindre en compte l’opinió de l’oposició ni de la població en general, com podreu també comprovar clicant aquest enllaç i aquest altre que tracta de l’anomenada etapa Crespo.

Personatges com aquest son els que fan que la ciutadania s’allunyi cada cop més de las tasques polítiques i dels afers comuns que els afecten.

I desprès s’estranyen i sorprenen per haver perdut aquella còmoda majoria anterior!!!!

PD: adjuntem text complet de la sol·licitud del regidor d’ICV- Esquerra Unida al Sr. Alcalde.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: