Vés al contingut

Tancada i manifest COL·LEGI PERE TORRENT

16 febrer 2012

RETALLAR EN EDUCACIÓ ÉS UNA AGRESSIÓ, DEFENSAR-LA ÉS UNA OBLIGACIÓ

 L’escola Pere Torrent està realitzant mobilitzacions per defensar una educació pública i de qualitat que garanteixi una igualtat de condicions per tots els alumnes. Per això ens hem tancat en el nostre centre el dia 14 de febrer de 2012 per rebutjar les retallades que vol aplicar el govern.

A partir d’aquest moment us convidem a formar part de les nostres reivindicacions que només aconseguirem amb la vostra ajuda i la mobilització de tota la comunitat educativa .

Per això, us animem a que participeu de les següents propostes:

  • Tots els dimarts a 12.30 hores ens acompanyeu a la concentració que farem davant de la cruïlla del Puntet de Lloret, vestits amb una samarreta groga que simbolitzi el rebuig a les retallades.

  • Cada dimecres a les 8.50 hores ens trobarem davant les portes de l’escola exposant les nostres protestes amb una cassolada amb la samarreta groga anti-retallades.

  • El dimecres de cendra simularem l’enterrament de l’educació, on cada nen i nena escriurà un desig reclamant el seu dret a l’educació a partir de les seves demandes.

  • Cada vegada que fem una sortida, vestirem la samarreta groga per mostrar el nostre descontent general.

  • Fer arribar a l’administració el nostre desacord amb les polítiques de desatenció a l’educació pública a través de missatges a la conselleria d’educació.

EL NOSTRE COLOR EL GROC, LA NOSTRA CRIDA

S.O.S. EDUCACIÓ

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: