Vés al contingut

VALORACIÓ DEL PACTE PSC-CiU PER AL PRESSUPOST 2012

27 gener 2012

Coneguda la noticia del pacte entre CiU i PSC per aprovar els pressupostos de l’ajuntament de Lloret de Mar per a l’any 2012, i després d’haver-hi sentit les declaracions de la regidora del PSC, hem de fer les següents valoracions:

1.- Amb aquest pacte el grup municipal del PSC fa un gir polític cap a la dreta, encara que intenti disfressar-lo com una aportació al normal funcionament de l’ajuntament.
Pot ser que el grup municipal del PSC entengui que el normal funcionament de l’ajuntament consisteixi en la posada en comú dels negocis de determinats grups de pressió de Lloret de Mar.
Pensem que aquest pacte és l’inici de les negociacions per arribar a un pacte estable de govern entre PSC i CiU.

2.- Examinats, partida a partida, els pressupostos municipals tenim que desmentir rotundament les afirmacions de la regidora del grup municipal del PSC en el sentit de que amb aquest pacte s’invertirà en la millora de les escoles i dels barris, prova d’això és que a la partida assignada a reformes i millores del CEIP Pere Torrent, es disminueix en 10.000 € i les millores als barris es limiten a un pas de vianants en un barri.
De la resta d’afirmacions referents al canvi de model turistic torna a ser, com cada any per aquestes èpoques, un brindis al sol, ja que no hem trobat en els pressupostos presentats cap partida destinada a tal finalitat, així com tampoc no trobem cap partida destinada a la creació i/o foment d’un viver d’empreses o a la diversificació econòmica del municipi.

Resumint, creiem que amb aquestes actituds l’únic que s’aconsegueix és consolidar a la dreta i a determinades postures populistes.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: