Vés al contingut

APORTACIONS DEL GRUP MUNICIPAL D’ICV-EUiA AL PROJECTE D’ORDENANCES DE CIVISME DE L’AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR

12 gener 2012

Les aportacions que hem realitzat van orientades a la prevenció dels actes incívics i d’educació a les persones, a través de sancions de treballs per a la comunitat, preferentment a la sanció purament econòmica, i a regular aquelles activitats que poden ser, o que són polèmiques, com per exemple la prostitució, la venda de flors i la música al carrer, entre d’altres.

Ens sembla un absurd que la mendicitat sigui castigada amb sancions econòmiques.
També hem volgut evitar que la policia local hagi d’interpretar aquestes ordenances, i en aquest sentit hem volgut fitar el tema dels grafitis, proposant que l’ajuntament habiliti un espai per a la realització de grafitis. També sobre els llançaments de material pirotècnic, preveient la seva autorització en aquelles celebracions esportives d’especial rellevància.
Igualment presentem una esmena per permetre transitar pel carrer amb la cara coberta, ja que aquest tema no representa cap problema a la nostra ciutat.

Un altre tema que ens preocupa, i que intentarem consensuar amb la resta de les formacions polítiques, són les mesures concretes que han d’adoptar els propietaris dels hotels per evitar els incidents dels seus clients dins i fora dels seus establiments.

I finalment, proposem que des de l’Ajuntament, en col·laboració amb altres administracions i empreses, s’elabori un cens d’apartaments d’ús turístic, i que en cas de reiterats comportaments incívics i davant la impossibilitat de fer complir la sanció als ocupants d’aquest apartament, sigui el propietari el responsable subsidiari de la sanció.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: