Vés al contingut

PROJECTE D’ORDENANÇA DE CIVISME I CONVIVÈNCIA CIUTADANA DE LLORET DE MAR

5 Desembre 2011

Posem a les vostres mans el projecte que està en estudi actualment per a ordenar la convivència a la nostra població.

Estem disposats a recollir totes les esmenes i suggeriments que us semblin i a portar-les a la comissió redactora per a discutir-les i tractar d’introduir-les al document final. Si això no fos possible les recollirien per a porter-les a l’aprovació del ple com a esmenes.

Lamentem profondament que l’ajuntament no hagi obert aquest esborrany a la participació ciutadana, ja que es la ciutadania qui en definitiva hauria de parlar sobre aquests temes de forma directa i no de manera delegada.

Podeu enviar els vostres suggeriments i esmenes en un post aqui mateix o a l’adreça electrónica :icv_euia@iservicesmail.com

CLICA I BAIXA’T L’ESBORRANY

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: