Vés al contingut

Tancament urgències CAP de Lloret de Mar

18 Octubre 2011

Des de l’Assemblea de ICV-EUiA de Lloret de Mar valorem positivament el seguiment per part de la població de Lloret de la concentració a favor del manteniment de les urgències del passat Dilluns; però també voldríem apuntar una solució pel manteniment de les urgències les 24 hores i durant tot l’any a la nostra Vila.

Es veritat que la Conselleria de Sanitat ha reduït l’aportació a la Corporació de Salut Selva-Maresme, i per tant, ha sigut la empresa qui ha decidit on retallava per quadrar comptes al final de l’any. Volem remarcar que l’Alcalde de Lloret de Mar, Sr. Romà Codina es membre del Consell Rector d’aquest Consorci com a representant de l’Ajuntament, per tant, ell també ha decidit el tancament de les urgències a Lloret de Mar. El que no entenem és la seva hipocresia quan per un costat recolza el tancament de les urgències de nit i, de cara a l’opinió pública, manifesta estar en contra d’aquest tancament.

Des d’aquesta formació política proposem a la resta de formacions polítiques de la Vila que s’arribi a un acord entre l’Ajuntament i la Corporació per tal de mantenir obertes les urgències del nostre CAP tot l’any. Creiem que és necessari pel bé de la població que viu a Lloret de Mar que l’Ajuntament contempli, de cara als pressupostos de l’any que ve, una partida econòmica per sufragar l’obertura de les urgències al CAP, i per això emplacem a la resta de formacions polítiques a que donin el seu parer sobre aquesta proposta i confiem que la recolzin pel bé de la salut dels que vivim a Lloret de Mar.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: