Vés al contingut

MANIFEST DE LA PLATAFORMA DE LLORET ANTI-RETALLADES SANITÀRIES

6 Setembre 2011

A Lloret de Mar, a 5 de Setembre de 2011

Mitjançant el present escrit i amb l’autoritat que ens atorguen les més de 2.500 firmes que hem recollit durant la segona quinzena del mes d’Agost de ciutadans de la nostra població que recolzen la iniciativa, els components de la Plataforma de Lloret creada per fer front a les retallades que s’aplicaran al sistema sanitari de tot Catalunya, volem manifestar que en aquest conflicte no ens sentim ni representats ni defensats per l’Equip de Govern de la nostra població, i en especial pel nostre alcalde Sr. Romà Codina.

Després d’haver demanat tant públicament com en privat al Sr. Codina que es pronunciés públicament per defensar els interessos dels habitants de Lloret que es veuran afectats per aquestes retallades greument, i després d’haver-li donat temps suficient com per informar-se de la situació abans de fer cap comentari, el nostre alcalde ha refusat defensar-nos públicament alegant que les mesures plantejades pel govern de la Generalitat encara no estan concretades al 100% a la nostra població, i que vol esperar a que quedin completament tancades per pronunciar-se.

Considerem que un representant digne, escollit per la votació d’una població que ha deixat en les seves mans el seu futur, no pot esperar a que succeeixin les desgràcies sobre aquesta mateixa població per començar a prendre mesures.

Per tant, repetim i enfatitzem que no ens sentim representats per l’equip de govern de Lloret de Mar, al front del qual està el Sr. Romà Codina, i de pas manifestem també la nostra decepció amb totes aquelles formacions polítiques que encara no s’han pronunciat sobre aquest tema.

Us recordem que hi ha altres poblacions a Catalunya, com per exemple Sant Cugat, Ripoll, Hostalric, Vidreres… que, independentment del seu color polític, els alcaldes s’han pronunciat en contra d’aquestes mesures públicament, i els consistoris han aprovat mocions en contra d’aquestes retallades.

PLATAFORMA DE LLORET ANTI-RETALLADES SANITÀRIES

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: