Vés al contingut

SUPRESSIÓ DEL CICLE “CINEMA A LA FRESCA”.

21 Juliol 2011

Des de fa set anys s’ha vingut celebrant a la nostra ciutat el cicle de “cinema a la fresca”, organitzat pel cinema club Adler.


Amb sorpresa ens hem assabentat que aquest any no s’organitzarà aquest cicle de cinema, per la negativa de l’ajuntament de mantenir les tres pel·lícules que sempre s’han projectat.


Hem de recordar que Lloret de Mar no disposa de cap sala de cinema, sent els dies en què es realitza aquest cicle els únics en els quals en la nostra població es projecta cinema, i que en l’últim any l’equip de govern de CiU-PP a l’ajuntament no ha programat cap funció de cinema ni de teatre en el municipi.


La projecció de cada pel·lícula d’aquest cicle costa uns mil euros i l’excusa que dona l’ajuntament per no subvencionar-lo és que no hi han diners, però hem de recordar que sí que hi havia diners per publicar un opuscle panfletari i partidista (inutil com han demostrat les eleccions)sobre urbanisme a la precampanya electoral que ens va costar als lloretencs i lloretenques 9000 euros.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: