Vés al contingut

ELECCIONS MUNICIPALS MAIG 2011

23 Mai 2011

La coalició ICV-EUiA vol agrair el seu esforç a tots els militants i simpatitzants que han fet una més que bona tasca.Igualmet volem agrair la confiança depositada en la nostra coalició pels ciutadans i ciutadanes que ens han votat. Esperem no defraudar- los.

Hem fet tot el possible per a augmentar la nostra representació municipal, però el tsunami MILLOR s’ha emportat les nostres illusions i no ha pogut ser. Continuarem treballant pels interessos dels treballadors i treballadores, homes i dones, sense distinció de raça o procedència, com fins ara, per què malgrat el resultat, continuem creien en la força de la raó i en el esser humà com a únic protagonista de l’història.

Hem de felicitar al MILLOR com a únic guanyador moral d’aquestes eleccions. El fet de que s’hagi pogut trencar la majoria absoluta de CiU es, en si mateixa, una bona noticia.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: