Vés al contingut

Comunicat d’Alternativa Jove-Joves d’EUiA

19 Mai 2011

Davant les mobilitzacions dels darrers dies impulsades pel moviment ciutadà ‘Democràcia real ja’ arreu de l’Estat, Alternativa Jove-Joves d’EUiA declarem que ens sentim reflectits en les demandes i reivindicacions exposades per aquesta plataforma: justícia social, lluita contra l’atur, serveis públics de qualitat, futur digne per a la joventut, canvi del model productiu, reforma de la llei electoral per acabar amb el bipartidisme, transparència en la gestió pública, etc.

És per això que els i les militants d’Alternativa Jove estem participant, de manera activa, individual i respectuosa, en les mobilitzacions i acampades que es van convocant.

A més, rebutgem els intents de criminalització per part de la dreta política i mediàtica envers aquest moviment de protesta, ja que ‘Democràcia real ja’ ha manifestat reiteradament el seu caràcter pacífic.

Denunciem que, darrera d’aquesta criminalització, s’oculta la intenció de silenciar les demandes produïdes per la intolerable situació d’escanyament a què les contrarreformes (laboral, de pensions, etc.) del Govern del PSOE a Madrid i les retallades socials de CiU a Catalunya estan sotmetent els treballadors i treballadores, especialment els i les joves.

Alternativa Jove-Joves d’EUiA

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: