Vés al contingut

CANVIS AL PASSEIG MARÍTIM DE LLORET DE MAR

11 Setembre 2010

L’assemblea local d’ICV-EUiA de Lloret de Mar, volem manifestar les nostres serioses dubtes sobre la conveniència de convertir el passeig marítim en una via d’un sol sentit de circulació, eliminant part de les places d’aparcament existents, tal com pretén fer l’equip de govern de CiU-PP.
Aquesta iniciativa suposarà un col·lapse per als carrers de l’entorn del passeig, com ara, Camí de les Cabres, Marina y Poeta Carner, entre d’altres, en els què ja fa un temps es van fer reformes eliminant moltes places d’aparcament en superfície. I són aquests tipus de places gratuïtes les que es troben a faltar, i que es podrien compensar facilitant hores gratuïtes als aparcaments municipals i zones blaves per als ciutadans i ciutadanes que paguen l’impost de circulació a Lloret de Mar.
Considerem, doncs, aquesta mesura fruit de la improvisació, pròpia i habitual d’aquest equip de govern, que no suposarà cap benefici per al ciutadà, ben al contrari, serà un greu perjudici, especialment a l’estiu, en què el col·lapse a la travessera de la població ja és endèmic i no tindran l’alternativa d’accedir a la vila pel passeig.
Per tant, demanen a l’equip de govern municipal que reconsideri l’execució d’aquest projecte, per considerar que els efectes negatius superen amb escreix els possibles aspectes positius.
Potser la intenció de CiU-PP sigui trobar una justificació per a la construcció de l’aparcament soterrat al passeig. Volem recordar que el Programa d’Orientació per als Equipaments Comercials (POEC), encarregat per aquest equip de govern, estableix que l’oferta d’aparcaments de pagament a la zona és suficient.
No es poden fer experiments d’aquests tipus que perjudiquen la ja malmesa fluïdesa viària al nostre municipi, sense comptar amb una alternativa seriosa i altament consensuada.


Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: