Vés al contingut

Treball intens i compromés d’ICV-EUiA a Lloret de Mar

31 Juliol 2010

Toni Garcia
regidor i portaveu d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Lloret de Mar

Lluny del desànim que pot ocasionar no participar en el govern local i restar a l’oposició, l’experiència ens demostra que amb voluntat i determinació podem desenvolupar polítiques que beneficien la població.

La prova d’aquesta afirmació és el fet que,després de set anys consecutius de govern de CIU-PP a Lloret de Mar i mitjançant al·legacions al POUM, hem aconseguit millorar les condicions d’accés a sectors de la població amb l’eliminació de culs de sac i la creació de zones d’aparcament i rotondes que milloraran la fluïdesa viària i la seguretat. Hem presentat propostes al FEIL i el FEOSL que han estat aprovades i que han suposat una millora en indrets i places dels barris de la vila, així com canvis d’enllumenat a dues avingudes principals amb la substitució de làmpades de vapor de mercuri per lluminàries més eficients i sostenibles.

Hem fomentat la creació de teixit social en el poble, col·laborant en la creació tant de l’associació de pensionistes i jubilats com en una associació de dones de gran projecció i protagonisme a Lloret.

Ens hem afegit a les manifestacions reivindicatives del sector de l’hostaleria organitzades pels principals sindicats de Catalunya i darrerament hem assistit, donant-hi el nostre suport, a assemblees sindicals per donar resposta a les retallades socials imposades pel govern de l’Estat espanyol i que afecten greument els drets de la classe treballadora.

Hem fet un fet quotidià de les visites periòdiques de la coalició als barris de Lloret i al nucli urbà de la vila per escoltar les queixes i els suggeriments de la ciutadania sobre deficiències i mancances, que van des del manteniment d’instal·lacions fins a problemes de seguretat i salubritat, que nosaltres transformem en precs i preguntes al Ple municipal i que generalment es tradueixen en solucions a les peticions dels veïns. Val a dir que el contacte directe i periòdic amb els nostres conciutadans és una experiència molt enriquidora.

Enguany hem celebrat el sisè aniversari del nostre butlletí L’espurna, que té una tirada de 5.000 exemplars per intentar arribar a tota la població. És el nostre òrgan de difusió, a través del qual informem del més rellevant de la nostra activitat política, tant als plenaris com en actuacions ciutadanes concretes.

Són populars les nostres concentracions periòdiques en contra dels maltractaments envers les dones cada primer dissabte de mes, i així des del principi de la legislatura. I les temporades programades de cinefòrum amb debat posterior i pica-pica.

Per tot això i més, lluny del desànim que pot provocar restar a l’oposició, com deia al principi, podem constatar que l’activitat política dels militants i simpatitzants d’ICV-EUiA a Lloret és intensa i compromesa i, a menys d’un any de les eleccions municipals, volem transmetre un missatge optimista.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: