Vés al contingut

2ª. Festa de l’Espurna

9 Mai 2010
Per segon any consecutiu la coalició d’ICV-EUiA ha celebrat, coincidint amb l’1 de Maig, dia dels treballadors i treballadores, la festa de l’Espurna, la nostra revista trimestral.
L’any passat la festa va tenir lloc en un àmbit tancat, però aquest any hem assumit el risc de celebrar-la en un espai obert i la realitat dels fets ens demostren que la nostra decisió ha estat un gran encert.
 Vam poder comptar amb diverses taules d’associacions locals, entitats ciutadanes, sindicats, etc., a més de la visita de gairebé quatre-centes persones que van voler compartir aquesta festa amb nosaltres.
Aquest any els premis l’Espurna van recaure en l’amiga i companya Maribel Carmona, per la seva llarga trajectòria de lluita i militància, i en la Plataforma per la Pau de Lloret de Mar, pel gran treball realitzat durant l’any en defensa d’una cultura de pau i per un món sense armes ni violència. Van fer el lliurament dels premis en Joan Boada, candidat de la coalició per Girona al Parlament de Catalunya en les pròximes eleccions autonòmiques i actual secretari general del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació,  i el regidor per la coalició a l’ajuntament de Lloret de Mar, Toni García

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: