Vés al contingut

La democràcia del Sr. Crespo

19 Setembre 2009

Llegim al Punt Diari l’opinió de diversos alcaldes de les nostres comarques a la pregunta:

Veuria bé que al seu municipi es fes una consulta com la d’Arenys de Munt?

Al marge de que tots els alcaldes consultats estàn a favor de la consulta, faltaria més, el que ja es més dubtós per a nosaltres es la sinceritat de alguns d’ells.

En aquest sentit la resposta del Sr. Crespo, alcalde de Lloret, deia : «Sí, hi donaria suport. Crec que la democràcia porta implícita la llibertat d’expressió, i, en aquest cas, la consulta». Aixó ens porta a sospitar que, o bé el Sr. Crespo ha tingut un episodi d’amnesia temporal, o bé no és sincer en quan a la seva afirmació de que la democràcia porti implícita la llibertat d’expressió, ja que và ser precisament ell qui và censurar la nostra opinió i qui  và trepitjar el nostre dret a la llibertat d’expressió quan no và permetre la publicació al botlletí municipal, pagat per tots els ciutadans i ciutadanes, de la nostra opinió sobre un cas que feia un fort tuf de favoritisme.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: