Vés al contingut

TV Lloret o TV CiU?

1 Setembre 2009

El fet que des de l’Ajuntament de Blanes s’hagi decidit per mantenir un canal públic de TV que donaria cobertura a tota la Selva marítima, amb participació dels difetentes ajuntaments, torna a posar d’actualitat l’actitud de l’equip de govern de l’ajuntament de Lloret i la utilització partidista i mesquina que d’aquest mitjà fa.

No és de rebut que el Sr. Cresp, el nostre alcalde, argumenti la no adhesió a aquest consorci amb l’excusa del seu alt cost. I no és de rebut perquè als 90.000 €, en nombres rodons, que destina el nostre pressupost a subvencionar un canal privat, com és Canal Català, cal afegir els altres costos derivats del contracte que al seu dia es va firmar, costos que ningú fa públic des de l’Ajuntament.

Molt ens temem que l’únic argument sigui mantenir aquesta posició dominant i prepotent en els mitjans locals, particularment en TV, per vendre’ns un producte, que fa aigües per tots costats, com el millor del món, com ara Lloret de Mar, i el seu paper cada vegada més marginal en les destinacions turístiques de qualitat, a causa de la incompetència d’un equip de govern que sol vend fum i al que no li interessa que la población s’assabenti de quin foc ve aquest fum i, sobretot, quant ens costa.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: