Vés al contingut

Sobre la grip porcina. Pande…que?

7 Mai 2009

35.000.000 de morts per la fam a l’any segons dades de l’ONU

Aixó malgrat que es produeixen cada any aliments per donar menjar a 12.000 milions de persones, és a dir, al doble d’habitants amb qui compta el planeta, segons dades del Fons per a l’Agricultura i l’Alimentació (FAO).

Dos millones de niños muertos por guerras en diez años, denuncia UNICEF

24 de julio, 2006.- Con un balance trágico de dos millones de niños muertos en los últimos diez años de conflictos armados, el Consejo de Seguridad de las Naciones Unidas conmemoró hoy el primer aniversario de una resolución para proteger a los niños en zonas de guerra.

260 mil niños muertos en Iraq

Cada explosión, cada ataque aéreo, cada enfrentamiento, o cada ataque a objetivos en Iraq tiene como resultado a un niño herido. Además, no podemos olvidar los restos de artillería sin explosionar, cuyas víctimas son la mayoría los niños.

258 niños muertos en Gaza

Desde el inicio de la ofensiva en la Franja de Gaza, el 27 de diciembre, un total de 258 niños murieron y 1080 resultaron heridos en los ataques israelíes, según denunció ayer el Fondo de Naciones Unidas para la Infancia (Unicef), que citó datos de la Oficina de la ONU para la Coordinación de las Ayudas Humanitarias (OCHA).

I ens preocuparem per 80 o 100 morts a nivell planetari per una grip?
Això és el que volen els governs “democràtics”, tenir-nos “acongojados” (és a dir amb els congojos al coll) perquè siguem dòcils xaiets obeint al poder i a la vegada continuem consumint, encara que siguin vacunes o medicaments, el cas es fer-se rics a qualsevol preu.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: