Vés al contingut

L’equip de govern municipal i l’1 de maig

3 Mai 2009

El regidor de comerç, comerciant a la vegada, ha donat una mostra de fins on pot arribar el desvergonyiment i hipocresia d’un govern municipal de dretes, encara que ells no creuen en això, en defensar l’obertura dels comerços de la nostra ciutat el dia 1 de maig, dia internacional dels treballadors, partint de no crear greuges comparatius amb els comerciants del Rieral. I els treballadors del sector? Són uns marcians aliens a Lloret i que per tant no poden sentir-se ofesos?

Afortunadament els comerços més seriosos i amb més solvència de la nostra ciutat no han obert les seves portes.

Ara toca a l’ajuntament i a l’associació de comerciants explicar les motivacions reals de la seva decisió i a què grup de pressió representen, així com aclarir a la població quants d’aquests comerços oberts han pagat realment als seus treballadors com a dia festiu.

El dia internacional dels treballadors commemora el sacrifici personal i col·lectiu de milers de treballadors de tots els sectors i de tot el món per aconseguir millores en les seves condicions de vida i de treball començant per la jornada laboral de 8 hores, qüestió que el nostre regidor de comerç sembla ignorar, igual com ignora que la seva decisió ha suposat un greuge per a més de la meitat de la població de Lloret de Mar.

Els treballadors i treballadores no hem d’oblidar el caràcter classista d’aquest govern municipal, demostrat en múltiples ocasions (impostos i taxes a l’alça per a tots, menys per als més rics, rigor en petites infraccions urbanístiques en barris i urbanitzacions obreres i laxitud per a les infraccions dels poderosos, una voraç i incansable grua per als ciutadans normals i permissivitat per als parents i amics, etc. etc.) i hem d’actuar en conseqüència en les pròximes eleccions municipals, no deixant-nos enganyar novament amb falses promeses d'”horitzons llunyans” o paelles “compravots”. Hem de dir, alt i clar, a través dels nostres vots, que nosaltres també ens sentim ofesos, enviant a aquest regidor, i a la resta del seu equip, a les penombres de l’oposició.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: