Vés al contingut

El regidor d’hisenda i els seus insults.

26 Abril 2009

El regidor d’hisenda y urbanisme de la nostra població, Lloret de Mar, és un demòcrata d’aquells de tota la vida, o sigui com el mateix Fraga Iribarne, que quan no té arguments arremet amb insults a l’estil de la més rància dreta del país a la qual D. Antonio Machado caracteritzava per utilitzar el cap tant sol per envestir.

Titllava a nostre regidor, Toni García, com a una “titella” del seu partit, amb lo qual es retrata com el que és, algú que no creu en la democràcia ni en la representativitat dels regidors elegits pel poble perquè defensi en les institucions els seus interessos. Lo seu és la democràcia orgànica, possiblement perquè enyora el passat gloriós de l’Espanya Imperial.

La nostra organització pren les seves decisions de forma col·legiada i després de debatre el tema a tractar de forma col·lectiva. Possiblement el Sr. Valls no estigui acostumat a aquest tipus de funcionament i, amant dels soliloquis, decideixi per si mateix sense tenir en compte l’opinió dels seus electors, raó per la qual l’electorat de CiU ha de prendre nota que, una vegada aconseguit l’objectiu d’entabanar-los, el seu representant en la institució municipal passa llargament de les seves opinions i criteris. Ull doncs, amics votants de CiU, aquest senyor és perillós per a la bona salut d’un sistema democràtic.

El Sr. Garcia és el portaveu dels seus electors i defensa els interessos d’aquelles persones que van posar la seva confiança en les seves propostes, ni més ni menys.

En quant a “tergiversar” expliqui vostè que vol dir, perque la realitat es que vostè i el seu equip han renunciat a cobrar uns impostos sense gaires explicacions i perquè els ha donat la gana de fer-ho. Ni el Sr. Garcia ni nosaltres hem de donar cap explicació, es vostè qui s’ha d’explicar.

I una altra cosa, per a monòlegs creiem que tenim suficient amb els de Buenafuente o qualsevol altre dels que programen per TV. Si vostè vol obrir un debat, sobre aquest o altres temes, cridi a tots els grups a la ràdio de forma regular, proposta que vostès han rebutjat de forma permanent, i públicament presenti els seus arguments sabent que se li pot rebatre, perquè el contrari és el que es pot dir covardia política.

Nosaltres reconeixem el dret que té la majoria per decidir el que creguin convenient i vostès han de reconèixer el nostre dret, i la nostra obligació com a oposició, per discrepar de les seves decisions. Sense insults, sense “acritú“, com deia Felipe Gonzalez.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: