Vés al contingut

EN QUIN BARCO ANEM TOTS?(Història real)

14 Març 2009

Senyora, casada, 2 fills petits. El seu marit ha estat acomiadat del treball (por raons de supervivència de l’empresa li han dit) i ella es troba en la necessitat de buscar una cosa amb què poder continuar mantenint la seva família. Troba feina de dependenta en un comerç. Vuit-cents euros al mes, vuit hores, bona presència, somriure permanent, atenció delicada amb la clientela… Aquests són els requisits de la seva ocupació. Als pocs dies de la seva incorporació a la feina cau malalta, el ronyó que és molt traïdor, i ha de donar-se de baixa. En portar la baixa a la seva ocupadora se li comunica que, com està en període de proves, quan es restableixi no fa falta que torni per allà.
EL QUE NO HEM ARRIBAT A SABER D’AQUESTA HISTÒRIA ÉS SI AQUESTA SENYORA ANAVA AL MATEIX VAIXELL QUE ELS ALTRES O SOL COMPTAVA AMB UN SIMPLE FLOTADOR

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: